Nieuws overzicht   

Nieuw elektropluk – autonoom oplaadbaar

De elektropluk is volledig elektrisch aangedreven en voorzien van batterijen met een totale capaciteit van 240Ah. Met een elektrisch vermogen van 6kW is dit elektrisch model evenwaardig aan de diesel uitvoering en even sterk in het veld als de andere plukwagens met verbrandingsmotoren. .

Dankzij de zonnepanelen, boven of achter de plukwagen, wordt de elektropluk geheel autonoom ,ook tijdens het werk in de plantage, continu opgeladen.

De elektropluk is bedrijfszeker en zo goed als onderhoudsvrij. Deze plukwagen is bovendien geruisloos en vrij van uitlaatgassen.

De elektrische uitvoering is zowel beschikbaar in het Zip als in het Carrier hoogwerker gamma. Onze plukwagens zijn modulair. Met de vele mogelijkheden stellen we, bij Induma, de plukwagen op maat voor jou samen gaande van 2- of 4-wielaandrijving, hydraulische frontlift of lift achteraan, zonnepanelen boven op de machine of achteraan,…

Met de Vlif steun van 30% wordt de aanschaf van de elektrische plukwagen een heel stuk interessanter. Elektropluk is beschikbaar bij Induma. Bel Hugo of Bart voor een demo of meer informatie.

Meer foto's en info

Contacteer ons voor meer info of een
vrijblijvende offerte

contacteren